rosse

Alla inlägg under mars 2011

Av Rosita - 10 mars 2011 19:53

Idag är det 25 år sedan jag föddes och det var länge sedan. Nu börjar man bli gammal "tant", *fniss*

Dagen började med att jag väntade på att älsklingen skulle gratta mig innan han stack till jobbet, men icke... *suck*

Men jag förstod väl att han var inte riktigt vaken för att säga "grattis" till sin älskling. Det blev inte han som var den första som grattade mig men det är ju så det ska vara. Men men, life is the shit! 

Han gratulerade dock på facebook vid 10-rasten. Jag väntade på att klockan skulle bli 14.00 för att då skulle man bege sig till stan, för att äta en bit god mat med älskling och såklart tog vi med vår son. Det blev inne på den grekiska restaurangen Zorbas. Jag måste erkänna att Kinamat är mycket godare än grekisk mat. 

Vad gillar ni bäst? Kinamat eller grekiskt?


Nåväl efter den middagen, gick vi vidare till Ica Maxi i detta regnoväder och storm. Handlade en hel del, blöjor, mat, glass och lite godis, för att fira min födelsedag. Nu blir det snart film, den svenska "Till det som är vackert". Samuel Fröler är med och Alicia Vikander som varit med i "Andra Avenyn" som spelade Jossan. Det ska bli spännande att se den. Kan betygsätta den senare i nästa inlägg. Det är denna film vi ska se.


  

Av Rosita - 6 mars 2011 15:46

Imorgon kväll (Måndag) då börjar en dokumentärserie som heter "En unge i minuten" i 10 avsnitt där blivande mammor föder sitt barn och den blivande pappan är med i programmet och man följer allting via 35 kameror som de har uppsatt i rummen. Man får följa deras upplevelser och hur personalen jobbar för att allting ska gå rätt till. 

Det ska bli spännande att se eftersom man själv har varit i den situationen med att föda barn. Jag har varit med om mycket under min förlossning och om ni vill läsa om min förlossning så finns den här:


Min förlossningsberättelse


Nehe, nu är det dags att väcka min lille sötnos som har sovit väldigt länge nu. 

Sedan kanske man ska ut i solen en sväng innan den går ner. Skönt väder! Längtar till vår och sommar. =)

Av Rosita - 6 mars 2011 08:41

Melodifestivalen 2011 i Sundsvall från andra chansen blev katastrofalt fiasko. Det blev röstningsstrul och då blev det inte de rätta bidragen som gick vidare, de som folk har röstat på, blev det motsatta bidraget istället. Det är sjukt dåligt av svt. 

Tycker ni att omröstningen borde göras om?

Jag tycker det eftersom det inte blev de rätta bidragen. Love Generation gick vidare till semifinalen, men inte längre. De var mycket bättre än det andra bidraget. De borde ha brytit röstningen och börjat om. 


Läsarna tycker att det är skandal och det är självklart att det blir så. Hoppas det blir bättre nästa lördag då det är final i globen och att det inte blir fel artist som vinner hela Melodifestivalen 2011. Kom igen nu SVT! Ge oss det vi vill se i Eurovision Song Contest!


Tittarstorm efter röstningsstrul

Läsarna: Skandal, SVT - Melodifestivalen 2011





Av Rosita - 3 mars 2011 17:06

Idag är den dagen Emil blir 17 månader och vi firade det med att gå till Skälby, för att titta på getter och andra djur. Har en film där ni kommer få se, hur fascinerad han blir när han får se djur. Han hittade pölar som han stampade i och han hade svårt för att vilja gå därifrån. Han tyckte om det och han ramlade i pölar några gånger. Här kommer en bild där han står i en pöl. =)

  

Roligt att se att han går på äventyr. =) Bilden är tagen med mobilkameran, inte den bästa kvalitén. 

jag upptäckte när jag hade lagt Emil i sängen för att han skulle sova middag, så hade han tagit av sig sin tröja. Duktig kille som kan ta av sig sina kläder själv. =)

Men nu ska ni få se ett klipp där Emil går på upptäcktsfärd =) Varsågoda!


Älskar min familj över allt annat. <3<3<3

Av Rosita - 1 mars 2011 09:30

Jag läste nu på aftonbladet att den som ska ersätta Peter Jidhe är Pär Lernström som är programledare i Parlamentet. Jag vet inte så mycket om honom, men undra hur detta kommer bli i Idol. Tror ni att Pär Lernström kommer passa in i Idol? Jag tycker de borde ha tagit in någon mer man känner igen. 


Jag läste också att de flesta är inte nöjda med årets nya programledare för Idol. Vem skulle ni vilja vara programledare istället? Tyck till! =)


Ny programledare i Idol 

Presentation

Fråga mig!

GB

Kategorier

Senaste inläggen

Omröstning

Vad tycker du om årets Big Brother?
 Jättebra!
 Ganska bra
 Dåligt

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Länkar

Annonser

plusikassan.se

Shopping och lite mer

Bloggen är registrerad i

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Fråga mig

0 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards